Sådan fjerner du ridser fra dit gulv efter kontorstolen

Sådan fjerner du ridser fra dit gulv efter kontorstolen

Vil du gerne have fjernet ridser på dit trægulv? - Sådan fjerner du dem.

Først og fremmest skal du sikrer, at gulvet er gjort rent så skidt og snavs er væk inden du går i gang med reparationen. Mindre ridser kan oftest fjernes ved hjælp af en træmarkør som er i samme farve som det gulv, men der er ingen garanti for, at det ikke vil kunne ses.

Større ridser og revner kræver lidt mere, men kan også ordnes. Du skal blot bruge noget spartelmasse og det skal helst være i samme farve, medmindre du vil bruge en træmarkør efterfølgende. Spartelmassen smøres over ridserne. Lad det tørre i minimum 24 timer og brug derefter finkornet sandpapir i årenes retning. Til sidst bør du give gulvet dets oprindelige overfladebehandling. Er der tale om et lakeret eller olieret gulv, bør du bruge voks eller en lakstift.

Er du ikke helt tryg ved at forsøge selv, kan du kontakte en gulvekspert som laver en professionel reparation af gulvet, men det kan godt være omkostningstungt afhængig af omfanget af ridsen og opgaven.

ridser i trægulvet

Sådan undgår du ridser på dit trægulv

Sko og andet fodtøj medbringer ofte mindre sten og snavs, som kan ridse gulvet. Så undgå helst at have sko inden døre. Der hvor der oftest er mest befærdet, kan man overveje at have et gulvtæppe. Det er også vigtigt at støvsuge regelmæssigt, så du på den måde fjerner evt. sten og snavs som ellers ville ridse gulvet. Møbler som slæbes rundt, såsom stole og borde mv., bør få filtpuder under benene, så de ikke ridser gulvet.

For at undgå ridser på dit trægulv kan det også være en god idé med en stoleunderlag, da det er en lille investering og beskytter effektivt dit trægulv. Det giver også en bedre rulning med din kontorstol, så du uden besvær kan rykke rundt på din kontorstol. Vil du se vores udvalg af stoleunderlag kan du trykke på linket her.

stoleunderlag

Læs næste

Bæredygtige kontormøbler
Sådan forbedrer du støjen på kontoret

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.