Sådan vælger du den rigtige gamerstol

Sådan vælger du den rigtige gamerstol

Hvorfor er det vigtigt at vælge den rigtige gamerstol?

Hvis du er gamer, bruger du sikkert rigtig mange timer foran skærmen. Det er derfor utrolig vigtigt at du sidder korrekt og komfortabelt, hvis du ikke skal få ondt i kroppen.

Ofte ses det at folk ikke sidder ordentlig når de gamer og det går udover resultaterne, spiloplevelsen og ikke mindst din krop. Når du sidder stillesiddende i mange timer af gangen vil du opleve, at din krop begynder at lave muskelspændinger og give smerter. Derfor er det vigtigt med en stol der støtter ergonomisk og samtidig kan bevæge sig, så din krop også kan lave bevægelser, det forebygger mod muskelspændinger og smerter.

En anden grund til det er vigtigt at vælge den rigtige gamerstol, er at det med til at gøre din spiloplevelse bedre. Når du sidder komfortabelt, kan du for det første få bedre resultater i dit spil, idet du ikke bliver distraheret ved at du sidder dårligt. Derudover kan du også bedre suge oplevelsen og underholdningen til dig og du bliver derfor mere ét med spillet.

Heldigvis kan vi hos Nordic Ergo hjælpe med, udover denne guide, en professionel gamer stol. Nordic Ergo er eksperter indenfor gamer stole og ergonomiske kontorstole, så du kan hos os handle trygt velvidende, at vores stole er i ordentlig kvalitet til en god pris. Så hvis du gerne vil kunne sidde i mange timer og game, uden at få ødelagt kroppen, bør du tjekke vores udvalg af gamerstole ud. Der kan du finde forskellige modeller i forskellige prisleje og størrelser, de har dog alle har det tilfælles at det er god kvalitet til en fornuftig pris.

Gaming

Hvordan vælger jeg den rigtige gamerstol?

Selvom de kan se ens ud, kan der være store forskelle på gamer stole, men for at få den mest optimale komfort, bør du først og fremmest kigge hvad der passer bedst til din størrelse og dine behov.

Ofte ses det at folk ikke sidder ordentlig ergonomisk, fordi stolen ikke passer til den kropsbygning man har eller kan indstilles efter det. Sørg derfor at ryglænet er langt nok og sædet ikke er for smalt. Derudover bør du også gå efter en med en gaspatron med klasse 4 cylindre, så den kan modstå et pres.

De fleste gamerstole har ergonomiske indstillinger som kan justeres i højde-, ryglæn- og armlæn, hvilket er rigtig vigtigt, da de er med til at tilpasse stolen efter din krop. Så ofte er det dét, der også er med til at gøre en gamer stol dyrere sammenlignet med andre, da det kan være forskelligt hvor mange ergonomiske indstillinger og funktioner en gamerstol har.

Du bør dog ikke nødvendigvis gå efter den billigste, da der som nævnt kan være forskelle på den ergonomiske siddekomfort og støtte, hvilket i sidste ende kan ende med at du ikke kan game i lige så lang tid pga. smerter eller det kan gå udover din spiloplevelse.

Kan du godt lide at spise ved computeren, bør du særligt tænke over hvilket betræk gamerstolen har, så du ikke ender med at få pletter der ikke kan komme af igen. I denne situation kan det særligt anbefales, at vælge PU-stof eller PVC-læder, da de er robuste og lette at rengøre. Vælger du en stol i ægte læder, skal du være opmærksom på ventilationen i ryglænet, fordi hvis du sidder i mange timer i stolen er det godt med ventilation så sveden kan afgives fra kroppen.

Hvis du er et barn eller en teenager, findes der gamerstole, der er i mindre størrelser så de er bedre ergonomisk for dem.

Gamerstole designet til barnet

Det er lige så vigtigt for et barn som en voksen, at sidde ordentlig imens du gamer. Heldigvis kan du derfor også få gamerstole der er tilpasset til børn, så de også vil sidde godt. De gamerstole er mindre i størrelsen end almindelig voksne gamerstole og de er derfor bedre ergonomisk til børn. Hvis det er noget du søger, så bør du se nærmere på "Little Warrior" gamerstolen.

gamerstole til børn

Gamerstole designet til teenageren

Det er lige så vigtigt for en teenager som en voksen, at sidde ordentlig imens du gamer. Heldigvis kan du derfor også få gamerstole der er tilpasset til teenagers størrelser, så de kan sidde godt når de gamer. De gamerstole er mindre i størrelsen end almindelig voksne gamerstole og man sidder derfor bedre ergonomisk i disse stole hvis man er en teenager. Hvis det er noget du søger, så bør du se nærmere på "Teen Racer" gamerstolen.

Afslutningsvis kan det ses at gamerstole kan fås i alverdens farver, så der er det egentlig bare med at vælge en farve der passer til dit gamersetup eller hvad der du synes der er pænt. Vi hos Nordic Ergo sælger et bredt udvalg i forskellige farver, så du netop kan vælge lige præcis den gamerstol der falder i din smag.

Vil du se vores udvalg af gamerstole så tryk her.

Læs næste

Sådan forbedrer du støjen på kontoret
Giver skærmvægge øget arbejdsglæde?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.