skærmvæg

Giver skærmvægge øget arbejdsglæde?

Giver skærmvægge øget arbejdsglæde?

Føler du nogle gange et behov for din egen private zone på kontoret? Kan den høje larm af overdøvende kollegaer og larmende IT-udstyr distrahere dit arbejde? Det er du langt fra alene om. Selvom mange arbejdspladser hyppigt vil beskrives af ledere og medarbejdere som “åbent” og “frit”, så er det meget naturligt at ville trække sig tilbage fra kontorfællesskabet i ny og næ. Der er faktisk en simpel forklaring bag: støj er blandt en af de primære årsager bag stress på arbejdspladsen, som i sig selv er en primær årsag bag reduceret arbejdsglæde. Ergo: jo mindre larm du oplever på arbejdspladsen - jo gladere bliver du på dit arbejde


Måske er støjen distraherende for din arbejdsproces, eller også har du bare lyst til at give dit skrivebord et personligt udtryk? En solid og effektiv løsning på den slags problemer er at indrette dit kontor med funktionelle såvel som stilfulde skillevægge. De fjerner ikke blot den overdøvende støj, men også den generelle rumklang der hører til alle rum hvor mange mennesker er samlet. Du kan derfor sænke det høje støjniveau - og gøre det med stilfuld manér.


Skærmvægge kan fås i mange forskellige størrelser og designs, og funktionaliteten kan derfor variere. For nogle er en minimalistisk væg på skrivebordet der dækker for naboen udsyn nok for folk der bare ønsker lidt privatliv uden at miste samværet med kollegerne, og for nogle er der behov for hele vægge der omringer ens arbejdsstation for at opnå 100% koncentration og ro. Begge har forskellige fordele og ulemper - det kommer ganske simpelt an på hvad du ønsker at opnå med dem. Ikke desto mindre vil skillevægge give dig en følelse af privatsfære som kan hjælpe med koncentrationen, gøre arbejdsopgaverne mere overskuelige og nedsætte stressfaktorer.


Ligesom alle andre kontorartikler- og møbler fås skærmvægge i forskellige designs, modeller og prisklasser. Vi vælger naturligvis at tilbyde praktiske og billige skærmvægge som kan klare de ønskede opgaver dit kontor behøver.

Læs næste

Sådan vælger du den rigtige gamerstol
Bør man købe eller lease ens kontormøbler?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.