De 5 bedste hæve sænkebord i 2021

De 5 bedste hæve sænkebord i 2021

Er du på udkig efter et hæve sænkebord, men er i tvivl om hvilket et det skal være, fordi der er så uendelig mange muligheder og varianter. Det kan vi hos Nordic Ergo godt forstå hvis det er svært at vælge, derfor har vi sat os for at lave en oversigt over de bedste hæve sænkeborde til prisen, der findes på markedet i 2021.

Det skal selvfølgelig nævnes, at hvilket hæve sænkebord der er bedst er afhængig af hvilket behov du har, men nedenunder kan du få en forklaring på hvorfor du bør vælge en af disse hæve sænkeborde.

  1. EP2800
  2. Greenline
  3. EP6000
  4. Conset
  5. EP Home

1. EP2800 hæve sænkebord

Ønsker du et godt og solidt hæve sænkebord til prisen så kunne EP2800 være lige noget for dig. Her får du et robust hæve sænkebord i alu stel med decor laminat bordplade. Det er materialer der er slidstærkt og giver samtidigt et minimalistisk look.

Det er desuden et brugervenligt hæve sænkebord, da du med betjeningen ikke skal forholde dig til en masse knapper. Der er 2 knapper, som enten hæver eller sænker skrivebordshøjden. Stellet er 2-leddet, hvilket vil sige at der er 2 led i stellet ved højdejusteringen, så den har et udmærket højdeinterval (66-118 cm).

EP 2800 kan fås størrelserne: 80x120, 80x140, 80x160 og 90x180.

2. Greenline hæve sænkebord

Ønsker du et godt CO2 neutralt og støjsvagt hæve sænkebord uden at det koster en bondegård? Så kunne Greenline Duo Lift være lige noget for dig.

Greenline Duo Lift er et stationært og stabilt 2 personers hæve sænkebord i alu stel med decor laminat bordplade. Bordet er uden ledninger da hæve sænke funktionen er styret af 4 gascylindere. Dette giver en ergonomisk behagelig arbejdsplads, der kan bruges både i små og store kontormiljøer.

De to skriveborde kan hæve/sænkes separat af hinanden og er med fælles praktisk kabelbakke under bordet. Hæve sænkefunktionen fungere enkelt og let ned et tryk på knappen. Når bordet skal sænkes ligges der et let tryk på bordpladen. Hæve sænkefunktionen fungerer optimalt med en vægt belastning på 5-15 kg. Hvis hæve sænkefunktionen ikke benyttes har bordet en max. belastning på 50 kg.

Stellet er 2-leddet, hvilket vil sige at der er 2 led i stellet ved højdejusteringen, så den har et fint højdeinterval (71-121 cm).

Greenline kan fås i størrelserne: 70x50, 70x60 og i en 2 pers. udgave i størrelsen 80x160.

 3. EP6000 hæve sænkebord

Ønsker du et multifunktionelt hæve sænkebord, som samtidig er solidt og velegnet til høje personer. Så kunne EP 6000 være lige noget for dig.

Her får du modsat EP2800'eren et alustel med 3 led, hvilket giver dig mulighed for at kunne justerer den ekstra højt og lavt (65-130 cm).

Du indstiller hæve sænkebordet via det brugervenlige el-betjening, hvor du ikke skal forholde dig til en masse knapper. Der er memory funktion (så der udover de 2 knapper som enten hæver eller sænker skrivebordshøjden), hvilket betyder der er 4 andre knapper hvor du kan gemme 4 forskellige højder.

Bordet har samtidig anti-kollisionssystem, som betyder at hvis bordet møder modstand, vil det automatisk køre et par cm den anden vej. Systemet kan slås til og fra, og kan justeres i sensitivitet via betjeningspanelet.

EP 6000 kan fås størrelserne: 70x140, 80x120, 80x140, 80x160 og 90x180.

4. Conset hæve sænkebord

Ønsker du et pænt og stilrent hæve sænkebord der skiller sig ud i mængden og ikke er i den traditionelle antracitgrå, så kunne hæve sænkeborde fra Conset være en mulighed. Her har du muligheden for at vælge en del forskellige stelfarver, bordplader farver og -størrelser. Desuden kan du også få med runde bordben og vælge om formen på bordpladen skal være rektangulær eller med centerbue - Med andre ord, kan du få et hæve sænkebord der er sin helt egen.

Bordpladen har melamin overflade på både over og underside. Kanterne er af ABS og har en lille runding. Selve grundkernen af spånplade, hvilket giver en robust bordplade. Bordpladen er klassificeret som E0, det angiver formaldehydindhold i materialet og dets frigivelse. E0 er det laveste niveau,  E1 er lovkrav for indendørs brug. Så du får altså også her en bæredygtig bordplade.

Conset hæve sænkeborde kan samles på 7 min., så det bliver ikke meget nemmere og hurtigere.

Stellet er 3-leddet, hvilket vil sige at der er 3 led i stellet ved højdejusteringen, så den har et udmærket højdeinterval (68-118 cm) og kabelgennemføring indgår som standard.

Conset hæve sænkeborde kan fås størrelserne: 80x10080x120, 80x140, 80x160 og 80x180

5. EP Home hæve sænkebord

Er du på jagt efter et godt og billigt hæve sænkebord til hjemmekontoret så er EP Home den rette løsning for dig. Her får du nemlig et EP2800 bare i en mindre udgave, så den kan være på dit hjemmekontor. Ligesom EP2800 får du her et robust hæve sænkebord i alu stel med decor laminat bordplade. Det er materialer der er slidstærkt og giver samtidigt et minimalistisk look.

Du kan dog vælge imellem om benene skal være sorte eller grå og om bordpladefarven skal være hvid, antracit eller eg.

Det er desuden et brugervenligt hæve sænkebord, da du med betjeningen ikke skal forholde dig til en masse knapper. Der er 2 knapper, som enten hæver eller sænker skrivebordshøjden. Stellet er 2-leddet, hvilket vil sige at der er 2 led i stellet ved højdejusteringen, så den har et udmærket højdeinterval (71-121 cm).

EP Home kan fås størrelserne: 60x90, 60x120 og 70x140.

Håber listen har gjort dig klogere på hvad dit nye eller kommende hæve sænkebord skal være, men er du stadig i tvivl er du velkommen til at tage kontakt til salg@nordicergo.dk eller ringe på +45 20 83 34 81.

Læs næste

Hvad er forskellen på linoleum, finér og laminat?
Bæredygtige kontormøbler

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.