Er en brugt kontorstol ligeså god som en ny kontorstol?

Er en brugt kontorstol ligeså god som en ny kontorstol?

Der er både fordele og ulemper ved at købe en brugt kontorstol. Derfor har vi lavet en liste over begge dele, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilket valg der er bedst for dig.

Fordele ved at købe en brugt kontorstol

  • Prisen - brugte kontorstole er billigere end nye kontorstole. men her skal man være forsigtig med ikke at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Miljøvenligt - Ved at købe brugte møbler, kan man også hjælpe miljøet.
  • Stor variation - Ved at købe brugte kontorstole, har man flere valgmuligheder end man normalt ville have, da man ikke bliver begrænset af forhandlere og hvilke kontorstole der er på lager.

Ulemper ved at købe en brugt kontorstol

  • Garanti - En af de største ulemper ved at købe brugte kontorstole, er at garantien kan være udløbet, og eftersom man aldrig kan vide hvor længe et produkt holder, skal man være forsigtig med at købe en kontorstol uden garanti. Hos Nordic Ergo får du 2 års garanti på alle vores produkter.
  • Ens modeller - Hvis der skal købes ind til et kontor, eller du bare skal have mere end en af den samme kontorstol, kan det ofte blive problematisk at købe brugt, Da det ikke altid er muligt at finde to af de samme stole i god kvalitet.
  • Kvalitet - Man skal passe på når man køber brugte kontorstole, da man ikke altid kan være helt sikker på hvilken kvalitet stolen har. Sælgeren kan udgive sig for at have en dyr kvalitetsstol til salg, men i realiteten kan det være en billig lav kvalitetsstol.
Tilbage til blog

Vi kan hjælpe dig

Hos Nordic Ergo anbefaler vi et af vores lækre hæve sænkeborde af høj kvalitet. Som nævnt ovenfor kan du med en mere aktiv arbejdsdag komme mange af de klassiske rygsmerter til livs.

1 af 4