5 tips til at finde den bedste kontorstol

5 tips til at finde den bedste kontorstol

Det kan være uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af kontorstole, men det giver mening på sigt. En god kontorstol er nemlig grundstenen i en god arbejdsstilling, når man sidder mange timer ved skrivebordet.

Vores fem tips:

  • Bliv bevidst om dine vaner og bevægelsesmønstre
  • Vælg en ergonomisk kontorstol
  • Kig efter ergonomiske principper
  • Vælg kvalitet - få en god kontorstol til prisen
  • Gå efter komfort 

Bliv bevidst om dine vaner og bevægelsesmønstre

Det første og måske vigtigste skridt mod at finde en god kontorstol, er at være klar om sine behov.

For eksempel er det essentielt at vide, hvor mange timer du sidder i stolen ad gangen. Arbejder du ofte stillesiddende i mere end 4 timer ad gangen bør du overveje at investere i en god ergonomisk arbejdsstol. Derudover er det en god idé at være opmærksom på dine bevægelsesmønstre, så du får en stol, der giver den bedste støtte.

Vælg en ergonomisk kontorstol

Ved det meste kontorarbejde bruger man mange timer foran skærmen. Derfor anbefaler vi at vælge en ergonomisk stol, da den giver bedre støtte, forebygger skader og hjælper dig med at få en korrekt ergonomisk arbejdsstilling. Har du allerede rygskader, kan det være en god idé at vælge en god kontorstol til dårlig ryg.

Se vores ergonomiske kontorstole

Kig efter ergonomiske principper

I 2020 skal den bedste kontorstol kunne tilpasses din højde, vægt og kropsform. Generelt har de bedste kontorstole mange indstillinger, så du kan finjustere så meget som muligt. Vores kontorstole følger de ergonomiske principper og har flere indstillinger, så du kan få den bedste siddestilling og komfort.

Derudover må stolen ikke være for tung at bevæge sig rundt på. Hvis din kontorstol er for tung, kan det nemlig føre til unødige vrid mv. i lænd og ryg.

Vælg kvalitet - få den bedste kontorstol til prisen

Der er selvfølgelig flere ting en god kontorstol skal leve op til, men den skal også være god til prisen. En billig kontorstol er måske god på kort sigt. Til gengæld er levetiden på en god arbejdsstol ti år eller mere, og garantien er ofte længere. Så det betaler sig at investere i kvalitet. 

Gå efter komfort

Det er ikke sikkert, at verdens bedste kontorstol passer din krop og dine behov. Gå derfor efter en kontorstol, der opfylder dine behov og giver dig komfort på arbejdspladsen. Mange vælger for eksempel armlæn og nakkestøtte til for at få ekstra komfort.

De fleste af vores kontorstole fås med armlæn og nakkestøtte, afhængig af modellen som tilbehør eller inkluderet i stolens design.

Læs næste

Sådan undgår du at få ondt i ryggen ved kontorarbejde

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.