Hvorfor vælge et hæve sænke skrivebord?

Hvorfor vælge et hæve sænke skrivebord?
Mange stillesiddende timer foran en computer kan have store konsekvenser for dit helbred og velvære. Hos Nordic Ergo har vi derfor stort fokus på kontormøbler, som lægger op til dynamiske arbejdsstillinger, så du kan forebygge skader og holde energiniveauet høj hele dagen. 

Hvad er et hæve sænke skrivebord?

Et hæve sænkebord kan som navnet indikere justeres i højden. Hvis du bruger mange stillesiddende timer foran skærmen, kan det være en god idé at investere i et hæve sænke skrivebord, så du variere dine arbejdsstillinger i løbet af din arbejdsdag.

Dynamisk arbejdsposition

Hvorfor er det vigtigt med et skrivebord med justerbar højde?

Meget kontorarbejde foregår foran en skærm i en stillesiddende position. Det kan påvirke dit helbred negativt, særligt hvis du ikke sørger for at ændre arbejdsstilling i løbet af dagen.

Det anbefales, at du skifter mellem siddende og stående arbejde, da det hjælper med at forebygge skader og øge blodcirkulationen. Det er både godt for krop og sind, da variationen medfører ny energi, inspiration mv. Her er et kontorbord med hæve sænke funktion en god løsning, fordi du nemt kan tilpasse det efter dine behov.

For at skabe den ideelle arbejdsplads, anbefaler vi dog, at du supplerer med en ergonomisk kontorstol, der forbedre din siddestilling ved bordet.

Sådan vælger du det bedste kontorbord

Det vigtigste ved et godt skrivebord er, at det passer dig i højden. Derfor skal du først og fremmest kigge på stellets størrelse, da det har noget at sige for henholdsvis den laveste og højeste indstilling for bordet. Hvad enten du er høj, lav eller midt i mellem, så skal stellet gerne kunne indstilles efter din krop, så du får en korrekt ergonomisk arbejdsstilling ved bordet.  

Hos Nordic Ergo har du både mulighed for at købe et samlet bord eller kombinere selv ved at købe stel og bordplade separat. Alle vores kontormøbler har et stilrent design og der er mulighed for at tilpasse farver på dit skrivebord, f.eks. fås Nordic Ergo bordpladen i træ farver (bøg og ahorn) for et varmere udtryk.
 

Hæve sænkebord i Odense 

Nordic Ergo er en digital baseret webshop med ergonomiske kontormøbler i høj kvalitet. Vi har både store og små skriveborde, f.eks. vores single skriveborde med hæve sænke funktion, som er ideelle til kontorfællesskaber.

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg, få rådgivning eller et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os.  

Ja, stik mig et skrivebord i stilrent design!

Læs næste

Kontorstoleløb 20 August - Odense
Hvorfor vælge en ergonomisk kontorstol?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.